CATTED Residences - SOLD OUT!
43 de case, paza 24 / 7, parc si loc de joaca pentru copii
str. Emil Racovita 26, Pipera
Casa Tip A -Complex Rezidential Catted Pipera
Complexul rezidential este locuit in proportie de 97% 
Au mai ramas 1 casa din 43!
Poza complex rezidential Pipera
Ansamblu rezidential Baneasa
Casa Tip A - SOLD OUT!
 •  153 mp utili
 •  4 dormitoare, 4 bai
 •  50 mp gradina
 •  2 locuri parcare incluse

Fiind localizata in apropierea zonei de business si agrement Baneasa-Pipera, vila de tip A ofera libertate de miscare si acces rapid la zonele de interes.

Casa vine cu un living spatios de 30 mp, 4 dormitoare, 4 bai si o bucatarie mare. In plus, fiecare vila din complex are si 2 spatii de depozitare de cate 3 mp.

Gradina fiecarei vile are o suprafata de la 50 mp, cu o terasa semi-retrasa pentru a savura un mic dejun in gradina pe vreme frumoasa. In pretul de vanzare primesti si 2 locuri de parcare. Pana si mansarda este pregatita pentru familia ta!

Living casa tip A, ansamblu rezidential Catted Pipera
Dormitor casa tip A, ansamblu rezidential Catted Pipera
Dormitor casa tip A, ansamblu rezidential Catted Pipera
Casa Tip B din complexul rezidential Catted Pipera
Casa Tip B - SOLD OUT!
 •  195 mp utili
 •  5 dormitoare, 4 bai
 •  90 mp gradina
 •  2 locuri parcare incluse

Casa cu 5 camere ofera un living spatios de 30 mp, birou, 4 bai, 2 locuri de parcare, gradina de 100 mp, terasa la etaj, casa de tip B este un spatiu bine proportionat pentru familia ta numeroasa.

O familie are nevoie in primul rand de un spatiu bine optimizat. Mai mult, este nevoie sa iei in calcul dinamicitatea familiei pe parcursul anilor. Astfel Casa Tip B cu 5 camere este vila din Pipera unde te vei bucura de un spatiu bine optimizat si util pentru familia ta, unde copii tai sa se bucure de gradina privata de 100 mp, iar tu sa te relaxezi de pe terasa.

Vila Tip B este localizata in apropierea zonei de business si agrement Pipera – Aurel Vlaicu din Baneasa, vila de tip B ofera libertate de miscare si acces rapid la zonele de interes.

Living Casa Tip B din complexul rezidential Catted Pipera
Dormitor casa Tip B din complexul rezidential Catted Pipera
Mansarda Casa Tip B din complexul rezidential Catted Pipera
Casa Tip C - SOLD OUT
 •  210 mp utili
 •  4 dormitoare, 4 bai
 •  120 mp gradina
 •  2 locuri parcare incluse

Pentru cei care apreciaza spatiul si eleganta, cat si cea mai buna proportie in ceea ce priveste activitatea zilnica a unei familii, casa cu 4 camere de la CATTED Pipera este pe marimea unei familii in crestere.

Cu 4 dormitoare, un living spatios, o bucatarie mare, un birou, 4 bai si 2 locuri de parcare, curte si terasa la mansarda, casa cu 4 camere din Pipera este vila ideala pentru familia ta.

Localizata in apropiere de punctele de atractie din Pipera, vila cu 4 camere este perfecta pentru toti cei care isi doresc atat linsite cat si acces facil la zonele de agrement din nordul capitalei.

Casa Tip C Catted Pipera
Living Casa Tip C Catted Pipera
Dormitor Casa Tip C Catted Pipera
Mansarda Casa Tip C Catted Pipera
Adresa:
str. Emil Racovita 26, 
Pipera
Prezentare din cartier
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Feedback din partea rezidentilor
Dupa 6 luni de locuit in ansamblul rezidential Catted din Pipera, cativa rezidenti au dorit sa-si imparta experienta despre casele pe care si le-au cumparat.
Powered By ClickFunnels.com